Singuri În Momente De Slăbiciune Și Vulnerabilitate

Avem cu toţii clipele noastre de slăbiciune, când ne simţim atât de singuri, încât am fi în stare să îmbrăţişăm şi nişte ciulini, ca să scăpăm de ciudata senzaţie de scufundare a spiritului, şi de sufocare în problemele pline de aparenta materialului cu care ne luptăm.

Avem cu toţii din când în când parte de o constrângere a unei frici pe care nu o înţelegem şi ne vedem împinşi de plăsmuirile imaginare ale acesteia într-o deznădejde unde nu mai există nici o speranţă, şi unde toate drumurile noastre pe care le-am construit şi pe care am mers duc parcă într-un deşert, fără nici o picătură de bucurie.

Avem cu toţii zilele noastre proaste, şi cu siguranţă acestea nu sunt uşor de suportat, mai ales atunci când descoperim dintr-o dată că niciunul din lucrurile pe care le ştiam nu ne mai ajuta, că îndoială a aprins toate dorinţele noastre şi nu mai avem deloc răbdare să mai aşteptăm, şi mai ales că toată puterea noastră s-a redus la o nerăbdare aproape sălbăticita.

Cu toţii am trecut prin multe din aceste perioade, şi poate vom mai avea de trecut prin altele, important însă mi se pare să nu cădem pradă disperării pentru că disperarea este acea prăpastie care ne aşteaptă ca timpul nostru să se împiedice de ea. Numai că aşa cum moare tristeţea mingaiata de nedejdea noastră, la fel moare şi disperarea.

Putem să ne amintim în continuare de întâmplările din trecut, şi chiar dacă mai luăm în seamă lucrurile de altădată, noi trebuie să mergem însă cu timpul nostru înainte pentru a ne înnoi, pentru a fi o cale către descoperirea unei înţelegeri după care tânjim în permanenţă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s